Tuesday, July 14, 2015

Яремче

Яремче

Дрібні деталі складають одне повноцінне враження, яке ми забираємо з собою після відпочинку. Враження від місця розташування, враження від якості наданих послуг,враження від приємного спілкування та єднання з природою… Сповна Ви зможете відчути це у мальовничому гірському місті Яремче. Це невеличке містечко являється відомим курортом Карпат, яке зачаровує та дивує своєю неймовірною красою. Найбільш популярним місцем, де щороку проходять тисячі туристів, є водопад «Пробій». Тут можна сфотографуватися на красивому фоні Карпатських гір та стрімкої річки. А для того,щоб похід до водоспаду не був одноманітним, підприємливі жителі даного містечка та прилеглих сіл, облаштували тут сувенірний ринок. Всі хочуть купити дещо на згадку про відпочинок у горах: чи то дрібничку якусь вирізьблену з дерева, чи то теплі в’язані шкарпетки з вовни, глиняну вазу ручної роботи, вишиванку для рідних чи для себе… У Яремче також можна побачити пам’ятки архітектури по дорозі до водопаду. Це ресторан «Гуцульщина», збудований без жодного цвяху.
Ресторан колоритний, там завжди раді бачити гостей, туристів. У ресторані в Яремче можна покуштувати запашний банош з грибами та смачний шашлик,аромат якого чути ще при вході до ринку. Для більш активних туристів над водопадом побудували мотузкову переправу, щоб можна було не тільки побачити водоспад, а й перелетіти, та так,щоб дух захопило. Ще одною цікавинкою є альпін-парк, який відноситься до розваг для людей з міцними нервами.
Яремча – всесезонний курорт. Туристи звідусіль приїздять сюди як зимою, щоб покататись на лижах, так і літом,щоб пройти незнаними стежками. Насолоджуватись чистим,свіжим,гірським повітрям тут можна невпинно. Якщо ви бажаєте відпочити у горах, на лоні природи і одночасно користуватися усіма перевагами розвиненої туристичної інфраструктури – Яремче саме для Вас! Майже половина міста знаходиться на території Карпатського національного природного парку, значна частина звірів та птахів, занесена до Червоної книги.
Яремче – чудове місце для походів та прогулянок. Популярними є велосипедні та кінні тури, сплавляння по гірських ріках на плотах та каное, риболовля. Готелі у Яремче стають все більш популярними. Якщо Ви вирішили провести свою відпустку з користю, та так,щоб і дітям сподобалось, і вражень багато було, то,обираючи курорт-місто Яремче – Ви зробите правильний вибір!

Популярное